11 të famshëm të pasur me stil të mjerë

Një prej gjërave më frustruese është të shohësh një të famshëm të pasur me stil të mjerë. Fatkeqësisht, kjo gjë – sipas dizajnerëve të modës – ndodh shpesh, madje dhe atyre yjeve që preferojmë t’i kemi model për veshmbathje.

Dihet së të famshmit që i shohim përditë në ekranet tona televizive duken për mrekulli në ceremonitë solemne – në tapetin e kuq, por jo të gjithë ata kujdesen për stilin e tyre në jetën e përditshme – shpeshherë as në skenë.

Nuk dihet nëse bëhet fjalë për monotoninë e herë pas hershme që ua shkakton jeta me status ylli apo ndoshta dhe bëhet fjalë për pakujdesi momentale, megjithatë, paparacët arrijnë t’i zënë me objektivin e tyre këta të famshëm si mos më keq.

Në vijim ju sjellim 11 të famshëm (dhe pasurinë e tyre) të cilët janë dëshmi e gjallë se paratë nuk mund ta blejnë stilin. /NGJYRA.COM/

11. Lindsay Lohan –500,000 $

11 lohan

10. Aubrey O’Day –4 milionë $

10 Aubrey

9. Cara Delevigne – 6 milionë $

9 Delevigne

8. Shia Labeouf – 25 milionë $

8 Shia

7. Nicki Minaj – 54 milionë $

7 minaj

6. Miley Cyrus – 165 milionë $

5cyprus

5. Mary-Kate Olsen – 150 milionë $

6 olsen

4. Courtney Love – 150 milionë $

4 courney

3. Justin Bieber – 200 milionë $

3 bieber

2. Lady Gaga – 220 milionë $

2 gaga

1. Britney Spears – 220 milionë $ 

1 spears

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply