17 pyetjet më absurde me të cilat ballafaqohen myslimanët në Perëndim

Janë aq bezdisëse! Dhe, fatkeqësisht, nuk kanë të ndalur. Bëhet fjalë për pyetjet e marra e të përditshme, me të cilat ballafaqohen myslimanët në shtetet Perëndimore dhe në SHBA.

Disa portale të humorit të zi e kanë përpiluar një listë me 17 pyetjet më të marra që u bëhen myslimanëve në botën e krishterë – të cilat i kanë shoqëruar me përgjigjjet e “imagjinuara” ironike dhe sarkastike…

Se për çfarë bëhet fjalë, lexoni në vijim.

1. A i bëni rregullisht shtazët kurban?

Po, përplot pupla e kam oborrin e shtëpisë!  

arabet 007

2. A i doni dhitë?

Natyrisht, njëra sapo përfundoi në tenxherën e kuzhinës!

3. A e keni prejardhjen prej Irakut?

Po, dhe stërgjyshërit me lanë trashëgimi disa burime të naftës!

4. A ndjeheni të uritur gjatë Ramazanit?

Aspak, hamë disa patatina të veçanta me të cilat e kontrollojmë urinë.

5.  A jeni të detyruar të mbani burkan mbi kokë?

Aspak, vendosim vetë nëse duam ta bartim atë… Por, nuk e di si do të quhej ai në kokën tënde po që se do të godisja me shkop?

arabet 004

6. Po si shihni, dëgjoni, hani apo pini me burka në kokë?

I kemi mësuar disa truqe nga magjistarët!

7. Sigurisht se ndjeheni fatlumë që mund të keni gra sa të doni.  

Po, nëna ime e 8 ka qenë e bija e vetme e nënës së saj të 38. Trap!

8. Si mysliman që je – sigurisht e zotëron mirë gjuhën arabe, apo jo?

Po, dhe ti sigurisht e zotëron mirë hebraishtën? Do t’më thuash është gjë jorelevante, por kush filloi i pari?

9. Me fal që po të pyes – por a ke lidhje me ndonjë organizatë terroriste?

Po, jam përgjegjës për shpërndarjen e licencave të terrorizmit.

arabet 008

10. Sigurisht ke qenë në Arabinë Saudite, apo në ndonjë vend tjetër në Lindjen e Mesme?

Po, janë vendet e mia të preferuara, dhe nuk i ndërrojë kurrë. Do t’ma paguash biletën për udhëtimin e ardhshëm?

11. Si e përjetove vdekjen e Bin Ladenit?

Qava me lot! Po ashtu ngrita një statujë me emrin e tij në kopshtin tim. A do të të pëlqente sikur të mund të ringjallja?

12. A kanë makina në vendin prej nga vjen ti?

Jo, zakonisht në qytete udhëtojmë me deve, por vetëm atëherë kur lodhen kuajt!

13. A hani çdo ditë mish e oriz (birian)?  

Po, zakonisht 3 pjata në mëngjes, në drekë dhe në darkë! Budalla!

young Arabian family portrait outdoors

14. Mos ndoshta nuk e konsumoni mishin e derrit – sepse derri është idhull mysliman?

A je normal! Nëse nuk e pimë alkoolin – a do të thotë kjo se edhe alkoolin e adhurojmë?!  

15. Pse nuk e pini alkoolin?

Sepse nuk duam të bëhemi si ti!

16. Si argëtoheni pra, pasi që nuk pini alkool?

Të mendohem pak… Masakrojmë, hamë mish e oriz dhe udhëheqim organizatat terroriste! Çfarë tjetër mund të bëjmë?

17. A mendon se edhe unë mund të bëhem mysliman nëse e lëshoj mjekrën si ju?

O Zot! Sa budallai është në këtë Tokë! /NGJYRA.COM/

KARIM SULEMAN

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply