Bashkëpunimi Kosovë – Shqipëri

Me gjithë vullnetin dhe gatishmërinë politike për krijimin e një tregu të përbashkët Kosovë – Shqipëri, marrëdhëniet ekonomike në mes dy shteteve mbeten simbolike, si shkëmbim tregtar eksport – import, thonë ekspertët e çështjeve ekonomike për REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply