Bill Dan, artisti që po e sfidon gravitetin

Baraspeshimi i gurëve është diçka që nuk shihet çdo ditë, ndërsa ekzistojnë vetëm disa artistë në botë që e kanë perfeksionuar këtë teknikë të jashtëzakonshme. Një prej tyre është dhe Bill Dan – The Rocker, të cilin po ua prezantojmë sot.

Dikur punëtor i një deponie, Dan kishte kaluar plot 15 vjet në bregdetin e San Franciskos duke i balancuar gurët. Fillimisht, veprat e tij tërhiqnin turistët kureshtarë, ndërkaq, që nga vitet e 90-ta, ai ka arritur famën botërore.

Është vështirë të besohet që këto fotografi nuk janë fotomontazh, apo që gurët nuk qëndrojnë të bashkuar me ngjitës – mirëpo, e vërteta është se, i vetmi “ngjitës” të cilin e shfrytëzon Dan, është graviteti. /NGJYRA.COM/

Bill Dan11 Bill Dan10 Bill Dan3 Bill Dan12 Bill Dan15 Bill Dan14 Bill Dan7 Bill Dan6 Bill Dan2 Bill Dan9 Bill Dan4 Bill Dan8 Bill Dan5

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply