Buzëqeshjet vrastare të yjeve

Të kesh buzëqeshje të bukur është e rëndësishme për të gjithë, e në veçanti për ata që janë nën vezhgimin e përhershëm të publikut.

E për ta bërë buzëqeshjen sa më të ëmbël/vrastare, dhëmbët janë ata që kërkojnë kujdes më së shumti, dhe kjo mani si duket ka ardhur si pasojë e ekspozimit të tepruar të të famshmëve nëpër jetët tona.

Duke e pasur parasysh këtë, ne kemi bërë një përzgjedhje të buzëqeshjeve ‘vrastare’ të femrave të famshme.

Ndoshta kjo përzgjedhje mund të mos përkojë me përzgjedhjet tuaja, por duhet të na kuptoni se ka qenë vërtetë e vështirë të arrijmë në 17 sosh. / NGJYRA.COM/

T’i shohim një nga një:

buzeqeshja rita

Rita Ora

buzeqeshja charlize (1)

Charlize Theron

buzeqeshja jennifer (3)

Jennifer Lopez

buzeqeshja julia (2)

Julia Roberts

buzeqeshja catherine (1)

Catherine Zeta-Jones

buzeqeshja kate (2)

Kate Hudson

buzeqeshja jessica

Jessica Alba

buzeqeshja kateb

Kate Beckinsale

buzeqeshja farrah

Farrah Fawcett

buzeqeshja rihanna (1)

Rihanna

buzeqeshja shania

Shania Twain

buzeqeshja christie

Christie Brinkley

buzeqeshja Gwyneth (1)

Gwyneth Paltrow

buzeqeshja britney (1)

Britney Spears

buzeqeshja sandra

Sandra Bullock

buzeqeshja eva

Eva Longoria

buzeqeshja shirley

Shirley Temple

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply