Dekorimi i mureve në dhomat e fjetjes

Përqendrim maksimal na nevojitet kur dëshirojmë të dekorojmë dhomën e fjetjes, ndërsa veprimi i parë që duhet ndërmarrë është vendimit se – cila ngjyrë do të dominojë në këtë dhomë.

Por, çka ndodh nëse në mure dëshirojmë të aplikojmë një model apo dizajn të ndryshëm nga ngjyrosja e thjeshtë?

Psh. duke e ditur se dekorimi me tapeta daton që nga shekulli i 17-të, e të cilat edhe sot janë në qendër të vëmendjes nga dizajnerët më të njohur botëror, atëherë pse mos të provoni diçka të tillë, për të ndërruar dukjen e dhomës së fjetjes.

dhoma muri6

Megjithatë, nuk janë vetëm tapetat ato që mund të ndryshojnë dukjen e dhomës tuaj.

Në vijim ju sjellim disa dizajne të interierëve, të cilat mund t’ju inspirojnë se si ta dekoroni dhomën tuaj të fjetjes në mënyrë moderne dhe të përsosur. /NGJYRA.COM/

dhoma muri ballina1 dhoma muri1 dhoma muri2 dhoma muri3 dhoma muri4 dhoma muri5 dhoma muri8 dhoma muri9 dhoma muri11 dhoma muri10 dhoma muri12 dhoma muri13 dhoma muri14 dhoma muri15 dhoma muri16 dhoma muri23  dhoma muri21 dhoma muri20 dhoma muri19 dhoma muri18 dhoma muri17 dhoma muri24 dhoma muri25 dhoma muri26 dhoma muri27 dhoma muri28 dhoma muri29 Layout 1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply