F.W. Steinmeier

Ministri i Jashtëm i Gjermanisë, Frank-Walter Steinmeier, ka thënë se themelimi i Gjykatës Speciale për Krime Lufte në Kosovë nuk është favor që i bëhet bashkësisë ndërkombëtare, por vet Kosovës – historisë së saj dhe gjeneratave të reja.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply