Frank Wisner

Sjelljet e Beogradit janë njëshembull fatkeq i një mundësie të humbur në avancimin e marrëdhënieve në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë, ka thënë për KP, ambasadori Frank Wisner.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply