Kuzhinë ideale për hapësira të vogla

Jetoni në një banesë të vogël ndërsa nuk keni hapësire për kuzhinë të madhe? Këtë problem tashmë e ka zgjidhur arkitekti turk Fevzi Karaman, duke e bërë dizajnin e kuzhinës ishull me bufe, projekt që i solli çmim në një konkurs për studentë.

Përveç hapësirës për zierje dhe pastrim, kuzhina ka dhe një pjesë që tërhiqet dhe shfrytëzohet si tavolinë pune.

kuzhina2222

Kjo kuzhinë po ashtu është e përshtatshme edhe për shtëpi vikendi, apo kudo ku kuzhina është e domosdoshme, ndërsa ballafaqoheni me mungesë të hapësirës.

Një kuzhinë shume praktike, pasi që në kohën kur nuk e shfrytëzoni ajo mund të palohet dhe të duket si pjesë e integruar e qëndrimit ditor. /NGJYRA.COM/

kuzhina1111

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply