Mërgimtarët

Edhe gjatë këtij viti, po vështirësohet komunikacioni rrugor ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, njoftojnë organet e rendit.Mërgimtarët që jetojnë në vende të ndryshme të botës, dhe vijnë për pushime në vendlindje, presin për të kaluar kufirin nga disa orë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *