Një shtëpi unikate me vlerë mbi 20 milionë dollarë

Nëse jeni në kërkim të një shtëpie të mahnitshme dhe e keni xhepin plot para, atëherë po ua prezantojmë rezidencën në Malibu të Kalifornisë, buzë Paqësorit.

Kjo shtëpi është ndërtuar në vitin 2010, ndërsa tash ka arritur vlerën e tregut mbi 20 milionë dollarë – kuptohet dhe për shkak të vendit ku është ndërtuar.

rezidenca malibu6

Shtëpia dominohet nga arkitektura italiane, qoftë në eksterier, të punuar në tërësi nga guri, qoftë në interier modern, që dallon në secilën hapësirë të saj.

Shtëpia ka 2.500 metra katror, ndërsa secila dhomë e saj ka dritare të mëdha dhe dalje në tarracë prej nga mund të shihet peizazhi i mahnitshëm i Oqeanit Paqësor. /NGJYRA.COM/

rezidenca malibu1 rezidenca malibu8 rezidenca malibu9 rezidenca malibu2 rezidenca malibu10 rezidenca malibu12 rezidenca malibu13 rezidenca malibu11 rezidenca malibu14 rezidenca malibu15 rezidenca malibu16 rezidenca malibu17 rezidenca malibu18 rezidenca malibu20 rezidenca malibu5 rezidenca malibu3 rezidenca malibu19 rezidenca malibu21 rezidenca malibu24 rezidenca malibu23 rezidenca malibu25 rezidenca malibu26 rezidenca malibu27

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply