Struktura antiterror

Shqipëria do të ketë strukturën antiterror, ndër më të mëdhatë në rajon, duke i dhënë një vëmendje te madhe luftës kundër terrorizmit në përgjithësi dhe parandalimit të rekrutimeve nga Shqipëria të xhihadistëve të shtetit Islamik ISIS.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply