Tuneli i dashurisë në Ukrainë, magnet për çiftet e dashuruara

Ky tunel natyral është duke u formuar me vite të tëra – ndërsa ‘fajor’ për këtë gjë është treni i udhëtarëve, që kalon nëpërmjet këtyre kurorave të dëndura drunjësh tre herë në ditë.

Tuneli i dashurisë që gjendet afër Klevanit, në lindje të Ukrainës, është bërë vend i preferuar i çifteve romantike – si për ata që jetojnë afër, ashtu dhe për turistët nga mbarë bota.

tuneli i dashurise8

Sipas një legjende lokale, nëse dy të dashuruar mbahen dorë për dore dhe e kalojnë këtë tunel, atëherë dëshirat e tyre do të plotësohen. /NGJYRA.COM/

tuneli i dashurise5 tuneli i dashurise1 SONY DSC tuneli i dashurise6 tuneli i dashurise7

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply