Vila e ndërtuar nga kontinjerët

Studioja projektuese Empty Space Architecture ka ​​projektuar vilën “Godiva” në Cascais të Portugalisë, që është një përzierje në mes të arkitekturës së pastër dhe gjeometrisë me metodat bashkëkohore dhe inovative të ndërtimit.

Arkitektët kanë bashkuar tre kontinjerë të dimensioneve të ndryshme dhe i kanë vendosur në pozita të ndryshme.

godiva8

Kontinjeri i vendosur në pjesën jugore është dizajnuar për hapësirën private, ai në veri për hapësirat ekonomike, ndërsa kontinjeri i vogël i vendosur në mes, është njëherësh edhe pjesa qendrore e shtëpisë që bënë lidhjen e dy hapësirave tjera.

Kopshti është pothuajse si një shtëpi ku mund të bëhen shëtitje të gjata dhe të bukura, por pa çati mbi kokë.

godiva23

Mrekulli tjetër e kësaj vile janë ambientet e brendshme me ndriçim natyror – që janë të insoluara gjatë tërë ditës. /NGJYRA.COM/

godiva16 godiva18 godiva19 godiva10 godiva9 godiva11 godiva12 godiva13 godiva14 godiva6 godiva7 godiva5 godiva4 godiva3 godiva2 godiva21 godiva22

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply