Zgjidhja e problemit sipas mënyrës kineze!

Kur pushteti lokal në Guandong, në jug të Kinës, kishte kërkuar nga banorët e një ndërtese të zhvendoseshin nga aty, sepse ndërtesa duhej rrënuar për t’ia lëshuar vendin autostradës, ata nuk ishin pajtuar.

Madje, siç raportojnë mediat botërore, kundërshtarët e trasesë së re rrugore kishin qenë vetëm tri familje që jetonin në atë ndërtesë.

Sidoqoftë, autoritetet lokale nuk qëndruan duarkryq dhe – siç mund të shihni dhe në këtë fotogaleri – e zgjidhën fare lehtë problemin. /NGJYRA.COM/

autostrada kine333 autostrada kine222

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply