Zyrat e jashtëzakonshme – ëndërr e çdo punëtori

Kur përmendet fjala zyrë mendja fillimisht shkon të një vend i zymtë gri, me plot kompjuterë dhe letra të shpërndara gjithandej. Por, jo çdo zyrë duket asisoj. Ka zyra në botë që ngjajnë me parajsën dhe ku punëtorët me dëshirë do të punonin deri në fund të jetës.

Pra, këto zyra janë krijuar për të punësuarit nga kompanitë që e bëjnë dallimin. Ato kanë krijuar hapësira të mahnitshme pune për punëtorët e tyre – ku puna dhe angazhimi mund të duket si një lloj argëtimi.

Natyrisht, në ambientet e tilla të punës as rezultatet nuk mungojnë – ndërsa fatlumët që punojnë në këto hapësira kanë për çfarë të mburren.

Shikoni në vijim se në çfarë kushtesh dhe hapësirash punojnë punëtorët e disa prej kompanive të famshme në botë. Kënaquni. /NGJYRA.COM/

zyra ok1

1. Selgas Cano – Madrid, Spanjë

zyra ok2

2. Wieden + Kennedy – Portland, SHBA

zyra ok3

3. TBWA Hakuhodo – Japoni

zyra ok4

4. BBC North – Mbretëri e Bashkuar

zyra-ok5

5. Google Offices – pamje nga disa vende…

zyra ok6

6. White Mountain – Stokholm, Suedi

zyra ok7

7. Pallotta Teamworks – Los Angeles, SHBA

zyra ok8

8. Inventionland – Pittsburgh, SHBA

zyra ok9

9. Co-Merge –San Diego, SHBA

zyra ok10

10.  Red Bull – Austri

zyra ok11

11. Lego – Danimarkë

zyra ok12

12. GPT – Australi

zyra ok13

13. DTAC – Bangkok, Tajlandë

zyra ok14

14. Three Rings – San Fransisco, SHBA

zyra ok15

15. Skype – Stokholm, Suedi

zyra ok16

16. Comvert – Milano, Itali

zyra ok17

17. Urban Outfitter –Philadelphia, SHBA

zyra ok19

18. Nike – Oregon, SHBA

zyra ok19ok

19. Macquarie Group – Australi

zyra ok20

20. Corus Quay – Toronto, Kanada

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply