banner

E zezë

40 aksidentet më të çuditshme në trafik


Aksidentet në trafik mund të jenë gjë shumë serioze, me pasoja të tmerrshme për jetën e njerëzve, por dhe në aspektin e dëmëve materiale. Megjithatë, shpeshherë në komunikacion regjistrohen edhe aksidente të çuditshme – për të mos thënë – qesharake.

Fatbardhësisht pjesa dërmuese e këtyre aksidenteve kanë përfunduar vetëm me dëme materiale, por dhe me pyetjen e përhershme: A është e mundur të ndodhë kështu?

Në vijim do t’ju sjellim 40 aksidente më të çuditshme që janë regjistruar në vende të ndryshme të botës. /NGJYRA.COM/

aksident qesharak 001 aksident qesharak 002 aksident qesharak 003 aksident qesharak 004 aksident qesharak 005 aksident qesharak 006 aksident qesharak 007 aksident qesharak 008 aksident qesharak 009 aksident qesharak 010 aksident qesharak 011 aksident qesharak 012 aksident qesharak 013 aksident qesharak 014 aksident qesharak 015 aksident qesharak 016 aksident qesharak 017 aksident qesharak 018 aksident qesharak 019 aksident qesharak 020 aksident qesharak 021 aksident qesharak 022 aksident qesharak 023 aksident qesharak 024 aksident qesharak 025 aksident qesharak 026 aksident qesharak 027 aksident qesharak 028 aksident qesharak 029 aksident qesharak 030 aksident qesharak 031 aksident qesharak 032 aksident qesharak 033 aksident qesharak 034 aksident qesharak 035 aksident qesharak 036 aksident qesharak 037 aksident qesharak 038 aksident qesharak 039 aksident qesharak 040

Të fundit të publikuar

»

Këto gjëra nuk i kuptojnë të huajt në Amerikë…

Janë disa gjëra që të huajt nuk mund t’i kuptojnë – apo ...

»

50 fobie më të çuditshme

Fobie janë frika tepër të mëdha, irracionale, ndërkaq ...

»

29 pishinat më mahnitëse në botë

Pishinat me skaje që nuk shihen janë një arritje e ...

»

10 ujërat më të kthjellëta në botë

Uji i kthjellët si kristali është me të vërtetë një nga ...

»

20 rrugë magjike dhe të “çmendura”

Në botë ekzistojnë qindra dhe mijëra vende të bukura për t’u ...

»

40 aksidentet më të çuditshme në trafik

Aksidentet në trafik mund të jenë gjë shumë serioze, me pasoja ...

»

27 gabime që i bëjmë gjatë jetës

Jeta është e çmuar, por fatkeqësisht këtë gjë njerëzit e ...

»

Mrekullitë e kohës moderne në botë

Bota jonë vazhdimisht evoluon dhe me kalimin e kohës raca ...

»

Burimet më atraktive të ujit të nxehtë

Natyra e mrekullueshme na inspiron me mrekullitë e saj mahnitëse. ...