Bujar Nishani

Gjykata Kushtetuese rrëzoi kërkesën e Presidentit të Shqipërisë, Bujar Nishani për pezullimin e ligjit të miratuar nga Parlamenti, për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Lartë të Drejtësisë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply