Eqrem Kryeziu

Ish-zyrtari i LDK-së dhe profesori Eqrem Kryeziu,duke u ndërlidhur me debatet që po zhvillohen për akademikët kosovarë ka shkruar se në “shkollat tona kultivohet servilizmi”. Ai ka thënë se kur e kishte ngritur këtë çështje, akademikëve të partisë së tij nuk u kishte pëlqyer fare.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply