Leme Xhema

E kërkuara nga Interpoli dhe e dënuara në mungesë për shpërdorim të detyrës zyrtaredhe hyrjes në kontratë të dëmshme- derisa ishte në postin e drejtoreshës së PTK në Kosovë – Leme Xhema, është kandidate për këshilltare komunale në Medvegjë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply