Një shtëpi moderne prej gurit e drurit

Shtëpinë që do t’ua prezantojmë në vijim është e ndërtuar në Buenos Aires të Argjentinës, ndërsa ka një dukje të jashtme shumë interesante që përfshin vetëm materialet natyrore siç janë; guri dhe druri.

Kjo shtëpi është projektuar nga arkitekti Sternberg Kohen.

shtepia guri5

Konstruksioni i çelikut mundëson hapje më të mëdha të dritareve duke krijuar transparencë dhe lidhje të drejtpërdrejtë me kopsht.

Shtëpia është e punuar nga dy blloqe të mëdha të cilat lidhen mes vete përmes pjesës hyrëse, ndërsa është orientuar në anën veriore, me arsyetimin e vetëm që të ketë vizura të mrekullueshme drejt liqenit. /NGJYRA.COM/

shtepia guri2 shtepia guri3 shtepia guri4 shtepia guri6 shtepia guri7 shtepia guri8 shtepia guri15 shtepia guri13 shtepia guri11 shtepia guri14 shtepia guri12 shtepia guri10

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply