Njihuni me shtëpinë më të bukur në Rusi

Në fund të viteve 80-ta, të shekullit të kaluar, shtëpia e Kirillovit ishte shndërruar në një prej shtëpive më të famshme në Rusi, dhe jo pa arsye. Farkatari Sergey Kirillov e kishte shndërruar shtëpinë e tij në një vepër të pabesueshme artistike.

Në këtë shtëpi gjenden më mijëra dekore të cilat Kirillov i kishte punuar vet, që nga këmbanat kishtare, deri të pëllumbat, fëmijët, macet, lulet….

Sergey Kirillov 4

Kirillov, farkatar nga fshati Kunary, kishte punuar plot 13 vjet për realizimin e këtij projekti (1954-1967).

Në një garë amatore të arkitekturës, që ishte mbajur në vitin 1999, shtëpia e Kirillovit ishte shpallur shtëpia më e bukur në Rusi. /NGJYRA.COM/

Sergey Kirillov 10 Sergey Kirillov 6 Sergey Kirillov 7 Sergey Kirillov 8 Sergey Kirillov 11 Sergey Kirillov 12 Sergey Kirillov 13 Sergey Kirillov 15 Sergey Kirillov 9 Sergey Kirillov 3 Sergey Kirillov 2 Sergey Kirillov 1 Sergey Kirillov 5 Sergey Kirillov 16

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply