40 modele më të çmendura flokësh

Mendoni se jeni në trend me modelin tuaj të flokëve dhe se ia keni arritur qëllimit kur keni shkuar të floktari juaj. Epo, ndoshta dhe po, megjithatë duhet të pranoni se ka të tillë që ia kanë dalë shumë më mirë se ju.

Në vijim ju prezantojmë 40 prerje – respektivisht modele – më të çmendura të flokëve që janë regjistruar në botë.

frizura5

Sigurisht, pjesa dërmuese e këtyre modeleve është krijuar për një qëllim (datë) të caktuar argëtimi, por ka dhe të tillë që modelin e tyre të flokëve e kanë shndërruar në stil personal – që padyshim është i veçantë. /NGJYRA.COM/

frizura34 frizura36 frizura37 frizura38 frizura35 frizura39 frizura40 frizura33 frizura32 frizura31 frizura30 frizura29 frizura28 frizura27 frizura20 frizura21 frizura22 frizura23 frizura24 frizura25 frizura26 frizura18 frizura17 frizura16 frizura15 frizura14 frizura13 frizura12 frizura11 frizura10 frizura9 frizura8 frizura6 frizura7 frizura1 frizura3 frizura4 frizura2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply