Cilat yje duhet t’i kopjoni për veshje glamuroze

Shpesh na ndodhë që të hapim dollapin e rrobave, t’i nxjerrim një nga një të gjitha rrobat dhe në fund të mos dimë se çfarë të veshim.

Por, për t’ia lehtësuar vetes këtë punë, duhet të gjeni inspirim. E ku të gjeni inspirim më të mirë sesa tek të famshmit?

Gjatë tërë vitit organizohen ndeja të mëdha mode, filmi e muzike, ku të famshmit e botës parakalojnë me rrobat e tyre të përzgjedhura nga kreatorët më të mëdhenj botëror.

Por, kjo nuk do të thotë se nuk bën të imitojmë pak nga ata. Po themi pak, sepse, shpesh i shohim yjet tanë që i kopjojnë 100% të huajt.

E për t’ua lehtësuar këtë punë juve femrave, ne ju sjellim një listë të shkurtër nga e cila besojmë se shumë prej jush do të gjejnë inspirim për t’u dukur sa më bukur në ndejën e vitit! /NGJYRA.COM/

1victoria moda

Victoria Beckham

 2anna moda

Anna Faris

 3kristen moda

Kristen Stewart

 4emma moda

Emma Watson

 5kate moda

Kate Middleton

 6lilly moda

Lily Collins

 7taylor moda

Taylor Swift

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply