Çka e eksiton mashkullin, por që nuk ka lidhje me seksin?

A keni dëgjuar ndonjëherë për “ereksionin dashuror”? Është ajo ndjenja të cilën e kanë meshkujt e dashuruar derisa e vështrojnë të dashurën e tyre në situatat të cilat u pëlqejnë. Në vijim, 8 situata absolutisht joseksuale të cilat mashkullin e eksitojnë dhe e bëjnë që të dashurohen edhe më shumë me ju!

1. Kur vjen në shtëpi dhe e prisni me darka të pasura dhe të shijshme. Thirreni spontanisht në darkë, dhe ai pa dyshim do të fascinohet kur do ta prisni në darkën të cilin e keni gatuar vetëm për të! Epo, kur ndodh kështu, shfrytëzojeni rastin dhe nganjëherë kënaqeni – ai do të dijë t’ju vlerësojë për këto surpriza.

2. Derisa ju jeni duke e mbajtur foshnjën në prehër. Edhe pse nuk planifikoni së shpejti familjen, ndërkaq ai shastiset kur menstruacionet ju vonohen dy-tri ditë, shfaqja e papritur juaja dhe e fëmijës në prehër do të nxisë tek ai plotësisht një shpërthim të ri dhe ndjenja shumë të buta.

3. Kur është i sëmurë, ndërkaq ju ia sillni supën në shtrat. Kur është i lëndueshëm, jini e kujdesshme ndaj tij, kryejeni ndonjë obligim në vend të tij dhe patjetër përgatisni supë pule. Do të kënaqet!

cifti mengjesi1

4. Kur i dhuroni diçka pa ndonjë shkak. Është shumë mirë kur merr dhuratën për përvjetor, ditëlindje, Ditën e të dashuruarve, etj., mirëpo dashurinë e vërtetë e tregoni kur i bëni dhuratë pa ndonjë shkak.

5. Kur gatuani bashkë.  Pothuajse është e pamundshme të qëndroni në shtëpi, të filloni të gatuani dhe të ushqeheni bashkë, e të mos e shndërroni këtë aktivitet në një argëtim romantik.

6. Kur bëni “luftë me gudulisje”. Secili çift ka klubin e vet sekret luftarak, sepse kur e gudulisni, rrokulliseni nëpër shtrat, qesheni me tërë zërin dhe silleni krejtësisht si një çift që nuk i ka vënë kufijtë, shpërthimi i endorfinës do të vërshojë tërë trupin tuaj, ndërkaq ju do të ndiheni shumë të afërt dhe fantastikë me njëri-tjetrin.

7. Kur flini në gjoksin e tij. Dihet që nuk është edhe aq rehatshëm, por ofroni kënaqësinë së paku ndonjëherë. Sepse kur ai të zgjohet para jush dhe t’ju shohë  ashtu të puthitur në kraharorin e tij, dashuria do të shpërthejë sikur fishekzjarr.

cifti kraheror

8. Kur ia lini porosinë simpatike. Mos bini në “grackën” e “mashkullit të vrazhdë”, pothuajse secili mashkull në vete fsheh natyrën e butë dhe që ndihet i mrekullueshëm kur gjen porosi simpatike romantike, madje mu në komodinën pranë shtratit të tij. /NGJYRA.COM/  

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply