Kështu janë kënaqur me pornografi para internetit

Mbase gjyshërit ju kanë treguar se si deri në shkollë janë detyruar të ecnin në këmbë me kilometra të tëra, se kryetarin nuk kanë mundur ta shihnin në televizor, se ka qenë e vështirë të sigurohej ndonjë film me përmbajtje pornografike…

Na vjen keq që në të njëjtën fjali përmendim gjyshin tuaj dhe pornografinë, mirëpo çështja qëndron në atë që nëpërmjet pornografisë të vetëkënaqen nuk ka qenë edhe aq e thjeshtë para internetit. Ja si janë gjendur në kohët e kaluara:

Revistat me foto femrash lakuriq

Po, “Playboy” ka edhe tekste të mira, mirëpo nuk është kjo arsye përse gjyshi në syza tavoline ka pasur përmbledhje të pasur revistash të tilla. Por edhe videokaseta.

playboy111

TV kabllorët

Nëse prindërit tanë kanë pasur qasje në disa programe kabllore, atëherë me siguri jeni befasuar ndonjëherë në orët e vona të natës, kur kryesisht janë shfaqur filma për të rritur, të cilët ndonjëherë kanë emetuar edhe filma me situata të krisura seksuale.

TV programi pornografik i koduar

Në kohën e TV-së digjitale vështirë është të arsyetohet përse po fshihet çdo gjë në ato programe të koduara. Kjo është sikur skena pornografike regjinë e së cilës e ka bërë Pikaso. Dikush do të duhej të bënte studim dhe të mësohej se sa njerëz janë verbëruar duke shikuar pamje të tilla.

playboy 333

Fotografi klasike erotike

Nëse dëshironi të din për çka saktësisht është fjala,  do të duhej të vizitonit disa muze erotike, gjë që sot ka në tërë botën. Së paku pas fotografive të tilla fshihet e tërë kultura.

Muret në shpella

Kjo ka të bëjë me pikturën klasike, por pak më ndryshe… sepse po flasim për njerëzit të cilët kanë jetuar para shumë-shumë kohësh kur fotografitë e femrave lakuriq i kanë gdhendur në shkëmbinj. /NGJYRA.COM/    

playboy shpella 444

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply