Konsumatorët

Ministria e Financave ka nisur ndryshimin e ligjit për TVSH-në. Qytetarët e Kosovës shumë shpejt do të paguajnë më lirë për produktet bazë, që përbëjnë shportën e konsumatorit, barnat dhe shërbimet publike, por më shtrenjtë për të gjitha produktet e tjera.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply