Korrupsioni

Shqipëria konsiderohet si një nga vendet me nivelin më të lartë të korrupsionit në Evropën Juglindore, sidomos në gjyqësor, Doganë dhe politikë. Është ky perceptimi i një raporti të publikuar në Tiranë, nga Qendra Shqiptare e Kërkimeve Ekonomike.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply