Kujdes me selfie – fare lehtë mund të bëheni objekt talljeje

Fjala selfie mund të ketë hyrë vonë në fjalorin tonë, megjithatë, për një kohë të shkurtër ajo është shndërruar në një prej fjalëve më të përdorura në përditshmërinë tonë.

Përhapjen e kësaj fjale e ndihmuan telefonët e mençur, me të cilët çdo ditë realizohen miliona fotografi selfie – e sidomos rrjetet sociale në internet – ku këto fotografi përhapen me shpejtësinë e dritës.

Pa marrë parasysh nëse duan të dokumentojnë një pjesë të jetës, apo thjesht të tregojnë se si duken në një moment të caktuar të ditës – selfiet e kanë pushtuar jetën e njerëzve.

Megjithatë, ky nxitim për të postuar sa më shumë fotografi online shpeshherë bartë dhe pasoja të paparashikueshme dhe të pariparueshme… dhe fare lehtë mund të shndërroheni në objekt talljeje…

Pra, para se të postoni fotografi selfie në internet, kontrollojini ato, respektivisht sfondin rreth jush, sepse mund të turpëroheni. Në vijim ju sjellim 16 shembuj të tillë, turpërues. /NGJYRA.COM/

1. Momenti kur gjoja se refuzoni t’ju fotografojnë, ndërsa pasqyra prapa jush ju tradhëton…

selfi self 0001

2. Vështirë ta ketë kuptuar se syzet e kanë tradhëtuar se çfarë kërkonte në ato çaste në internet…

selfi self 0002

3. Dhe, përderisa ju provoni syzet, blerësi tjetër apo shitësi analizojnë diçka tjetër…

selfi self 0003

4. Prapë pasqyra! Kujdes shoku edhe prapanica të doli në plan të parë!

selfi self 0004

5. Trup perfekt… ama diçka nuk është në rregull me stomakun e saj – nuk e dimë nëse duket kështu para apo pas kryerjes së nevojës…

selfi self 0005

6. Në rregull, selfie në banjë është i mirë për shkak të dritës së mjaftueshme – por, ama prisni derisa shoqja/shoku të kryen nevojën…

selfi self 0006

7. Bukur lali, pamje klasi – po prit derisa macja të shuan etjen në guaskë…

selfi self 0007

9. Diçka e dyshimtë po ndodhë prapa nesh…

selfi self 0009

10. Po mbylle derën shoqe… se shoqja tjetër po duket se i ka punët ngushtë…

selfi self 0010

11. Dhe ja, edhe një pozë false – nuk dua të dalë në foto… Dhe natyrisht, edhe kjo fotografi u bë objekt talljeje në internet…

selfi self 0011

12. E kjo do të duhej të ishte një selfie e përkryer – por, jo. Një mjet i “padëshiruar” po shihet nën dorën që e mbanë telefonin…

selfi self 0012

13. Hiqi syzet nëse dëshiron të dukesh sikur ke ngecur në trafik…

selfi self 0013

14. Ai prapa duket sikur nuk është i interesuar për selfie…

selfi self 0014

15. Çfarë kuptimi ka selfie për të?…  së paku lëshoje ujin xhanëm…

selfi self 0015

16. Shoku, diçka të është “përvjedhur” në këtë foto…

selfi self 0016

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply