Libri i rrallë që hapet në 6 mënyra të ndryshme

Ky libër i pazakonshëm, i cili gjendet në Bibliotekën Rogge në Strangnas, përmban tekste fetare të shtypura në Gjermani gjatë viteve 1550 dhe 1570 (duke përfshirë edhe tekstin e Martin Luterit), ndërkaq hapet në gjashtë mënyra – dhe secila nga to zbulon një libër të ri përkatësisht tekst të ri.

libri555

Secili nga këto gjashtë versione të librit është i mbyllur me kapëse metalike dhe konsiderohet që kjo lidhje e pazakonshme është punuar që të jetë më shumë dekorative sesa e dobishme. /NGJYRA.COM/

libri444 libri333 libri222 libri111

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply