Loja mes dritës dhe formave surrealiste

Promovimi i biznesit përmes dizajnit të lokalit është me të vërtetë një ide mahnitëse, por dhe një synim i vështirë për t’u arritur.

Pa dyshim që dëshirojmë të shohim restorante që tërheqin vëmendjen me dukjen e tyre dhe një ndër ta është Green Bistro në Osnabrück të Gjermanisë.

Green Bistro5

Ky projekt është rezultat i bashkëpunimit të arkitektëve, Siddik Erdogan dhe Jorn Frohlich, ku efektet vizuale janë pika qendrore dhe atraktive që e përcjell klientin gjatë qëndrimit në lokal.

Loja mes dritës dhe formave surrealiste i japin lokalit shumë gjallëri dhe krijojnë një ambient të ngrohtë e modern. /NGJYRA.COM/

Green Bistro10 Green Bistro8 Green Bistro6 Green Bistro5 Green Bistro4 Green Bistro3 Green Bistro2 Green Bistro1 Green Bistro9

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply