Magjia e shkretëtirave

Sa herë që flasim për shkretëtira, çdoherë e imagjinojmë një vend të shkretë, pa ujë, ku nuk ka asgjë dhe nuk ndodhë asgjë. Megjithatë, shkretëtirat mund të jenë të magjishme, sidomos për fotografët.

Në shkretëtira, psh. rriten bimët e rralla në botë, të cilat mund të mbijetojnë në kushte ekstreme klimatike. Njësoj ndodhë dhe me njerëzit dhe kafshët…

Në shkretëtira po ashtu, gjenden dhe dunat e rërës që duken si imazhe përrallash.

Në vijim ju sjellim një galeri të fotografive të realizuara në shkretëtirat më të njohura të botës, si në Sahara, Kalahari, Arktik… të cilat fshehin peizazhe nga më të paimagjinueshmet.

Kënaquni me fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

shkretetira magjia 001 shkretetira magjia 002 shkretetira magjia 003 shkretetira magjia 004 shkretetira magjia 005 shkretetira magjia 006 shkretetira magjia 007 shkretetira magjia 008 shkretetira magjia 009 shkretetira magjia 010 shkretetira magjia 011 shkretetira magjia 012 shkretetira magjia 013 shkretetira magjia 014 shkretetira magjia 015 shkretetira magjia 016 shkretetira magjia 017 shkretetira magjia 018 shkretetira magjia 019 shkretira magjia 020

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply