Neo-Azilantët

Dhoma e lartë e Parlamentit Gjerman ka miratuar ndryshimet e ligjit për azilin, me të cilin Maqedonia, Serbia dhe Bosnja e Hercegovina do të kualifikohen si vende të sigurta – vende këto prej nga kanë ardhur 24.000 kërkesa për azil.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply