Një rinovim me stil i shtëpisë

Shtëpia që do t’ua prezantojmë në vijim është një shtëpi bashkëkohore në Melburn të Australisë. Ajo është një shtëpi e rinovuar të cilës i është shtuar një kat në anën e pasme – si dhe është ridizajnuar interieri i saj.

Zgjatja e hapësirës konzollë është bërë nga konstruksioni i drurit, ndërsa muret ballore përbëhen nga dritaret e mëdha prej qelqit transparent, të cilat krijojnë një marrëdhënie të ngushtë mes hapësirës së jashtme dhe asaj të brendshme.

rezidenca melburn3

Dizajni modern dhe inovativ, me hapësira të hapura, jep ndjenjën e izolimit dhe të privatësisë karshi fqinjëve, dhe kjo falë punës së byrosë projektuese së Matt Gibson-it.

Tarraca e hapur që e lidhë hapësirën e brendshme me atë të jashtme i jep një pamje dinamike shtëpisë, përderisa ngjyrat dhe materialet e përdorura qëllimisht nuk janë të theksuara, në mënyrë që të mos i bëjnë konkurrencë kopshtit të jashtëm, mobilimit, si dhe artit kreativ te banorëve. /NGJYRA.COM/

rezidenca melburn13 rezidenca melburn12 rezidenca melburn10 rezidenca melburn9 rezidenca melburn8 rezidenca melburn7 rezidenca melburn6 rezidenca melburn5 rezidenca melburn4

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply