Pikturat e pabesueshme të artistit Joshua Suda

Është vështirë të besohet që pikturat e artistit Joshua Suda nuk janë fotografi – pasi që dhe detajet më të vogla në veprat e tij, që nga teksturat e lëkurës e deri të shkëlqimi i syve, janë të pikturura në mënyrë të përkryer.

Hiper-realizmi i Joshuas nuk është i kufizuar vetëm të subjekti njeri. Ai pikturon madje dhe shtresa të ndryshme detajesh, që i bëjnë pikturat e tij të duken edhe më të mahnitshme, respektivisht të pabesueshme.

Gërshetimi i fytyrave reale që dalin në sipërfaqe nga objektet që i rrethojnë, i bëjnë pikturat e Joshuas sa interesante aq dhe argëtuese. Për më shumë shikojeni fotogralerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

Joshua Suda9 Joshua Suda15 Joshua Suda12 Joshua Suda18 Joshua Suda10 Joshua Suda2 Joshua Suda1 Joshua Suda6 Joshua Suda14 Joshua Suda11 Joshua Suda8 Joshua Suda4 Joshua Suda7 Joshua Suda17 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Joshua Suda13 Joshua Suda5

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply