Shpellat dhe zgavrat dramatike në Portugali

Rajoni më jugor i Portugalisë, Algavare, ka një bregdet të mrekullueshëm, të pasur me shpella dhe zgavra spektakolare të gurëve gëlqeror.

Këto lloje të zgavrave janë formuar nga erozioni i shkaktuar nga valët e oqeanit Atlantik, që vazhdimisht i godasin shkëmbinjtë.

Vija bregdetare mund të eksplorohet gjatë turneve me varka që organizohen.

1789-145A

Plazhi, Ponta Da Piedade, që është i njohur me kulla ranore, është një prej plazheve ku më së miri është të shkohet me varkë.

Shpellat mund të shihen dhe vizitohen edhe gjatë ecjes në plazh.

Në Algarve Seafaris turistët mund të vizitojnë shpella të mëdha dhe të eksplorojnë bregdetin dramatik. /NGJYRA.COM/

Algavare 10 10 Algavare888 Algavare666 Algavare222 Algavare11 11 11 Algavare444

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply