Sisët zbulojnë karakterin e pronares së tyre!

Sigurohuni se çka mund të prisni nga partnerja juaj, në bazë të gjoksit të saj.

Dimë për fallin nga fletët e çajit, nga shuplaka e dorës, letrat tarot, nga fluturimet e zogjve, filxhani, forma e kokës, por edhe nga shumë gjëra të tjera. Më seksuale do të duhej të ishte parashikimi nga forma e sisëve.

Sternomantia (sternon është fjalë greke për koshin e kraharorit) është formë e hedhjes së fallit në të cilin si medium përdoren koshi i kraharorit, brinjët, përkatësisht rajoni rreth gjoksit dhe deri te barku.

Janë vështruar, para së gjithash, madhësia dhe forma e eshtrave të gjoksit.

Në kohën moderne steromantia ka qenë e popullarizuar në Spanjë në shekullin XVIII. Natyrisht, edhe seksologu italian Piero Lorenzoni gjoksin e ka radhitur në grupe, sikur pemën. Gjoja për “pronaret” e tyre flasin më shumë se horoskopi i tyre!

gjoksi pamja4

Sa më të mëdha, aq më mira. Femrat me gjoks të madh do të duhej të ishin më optimiste, më të hareshme, më të ndjeshme dhe, natyrisht, dashnore të mira.

Pra, femrat me gjoks të vogël do të duhej të ishin më të ngarkuara me brenga në pikëpamje të besueshmërisë tek partnerët e tyre, të pasigurta për shkak që ata i shikojnë femrat me gjoks më të madh.

Forma e majave të sisëve do të duhej të shoshin shumëçka për atë se çfarë janë në krevat. Femrat të cilat kanë maja të sisëve më të fryra, janë dominonte dhe dëshirojnë të qëndrojnë sipër, ndërkaq ato me më të vogla, maja të mbetura brenda, do të duhej t ishin më të përmbajtura dhe jo shumë të ngazëllyera me seks.

Në forma qershie

Femrat me gjoks shumë të vogël duhet të jenë më të përzemërta dhe më të shoqërueshme, kuptohet edhe mendjelehta, të mira dhe besnike, andaj dukshëm janë të dhëna pas seksit.

Në formë greipi

Edhe pse duken shumë erotike, femrat me gjoks të tillë janë të frikshme, nuk kanë pretendime në shtrat, por më shumë se seksin e dëshirojnë butësinë.

Në formë ananasi

Femrat që kanë sisë të formës së tillë të pazakonshme janë inteligjente dhe karrieriste, të cilat megjithatë janë romantike dhe besnike në dashuri.

Në formë molle

Gjoksi në formë molle gjoja zbulon femrën frigjide, e cila vështirë përjeton orgazmën, mirëpo në shtrat do të provojë të gjitha mundësitë. Nuk preferojnë të ndërrojnë partnerë dhe zakonisht janë më të mençura se burrat.

Në formë dardhe

Femrat me gjoks në formë dardhe, të cilat do të detyroheni t’i dashuroni, janë të këndshme por të egra dhe  të pavarura. Megjithatë, nuk janë edhe aq të mençura, ndërkaq shpesh janë edhe të ngathëta – meshkujt dinë t’i tërheqin për hunde. Janë tradhtare, sepse i duan aventurat, ndërkaq seksi me to është thjesht një ekstazë e vërtetë.

Në formë limoni

Femrat me sisë të tilla janë vetëkritike dhe e duan jetën të qetë, ndërsa në krevat dinë të bëjnë eksperimente.

Në formë pjepri

Pjeprat zakonisht janë ato pemë metaforike të cilat zgjojnë më së shumti admirim. Femrat me sisë të tilla mrekullohen kur i admironi. E duan ushqimin e mirë dhe dinë e mirë të gatuajnë.

Në formë shalqiri

Femrat me gjoks në formë shalqiri më me dëshirë lirohen, aq më parë kur është fjala për ushqimin. Shpesh flirtojnë, mirëpo nuk janë edhe adhuruese të mëdha të seksit.

Në formë patëllxhani

Sipas kësaj ndarjeje, është e qartë që të gjithë gjokset nuk kanë formë të ndonjë peme. Kjo perime kopshti zbulon femrën e dashuruar e cila kënaqet me jetën dhe dëshiron të dominojë.

Në formë hunde dhelpre

Femra me gjoks të këtillë, e cila na rikujton trampolinën, janë të mençura dhe të përmbajtura, por në jetë nuk arrijnë shumë, sepse janë dembele dhe nuk dëshirojnë të ndërmarrin iniciativa. Prandaj janë bashkëshorte dhe nëna të mira, por edhe besnike dhe në shtrat janë inventive.

Në formë trekëndëshi

Femrat me gjoks të këtillë mbi të gjitha janë prostituta dhe aktore të mira. Janë joshëse dhe mendjelehta dhe janë të gatshme të ndërrojnë disa partnerë në ditë.

Në formë silikoni

Femrat të cilat vendosin të ndryshojnë sisët me shtesa slikoni kanë mundësi të kenë inteligjentë dukshëm të lartë, mirëpo edhe probleme të natyrës psikike dhe janë me mjaft komplekse. Janë ideale për lidhje të shkurta dhe nuk janë tip i femrës familjare. /NGJYRA.COM/

pami pami1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply