Zebrating, stil i ri i artit të rrugës

Një çift artistësh gjermanë, i quajtur Zebrating, ka vizituar qytete të ndryshme të Gjermanisë, ku ka krijuar vepra të mahnitshme të artit të rrugës të stilit zebra – që mund të shihen vetëm po që se shikohen nga një kend i caktuar.

Edhe pse kjo nuk është hera e parë që ky stil i artit është shfaqur në rrugët e qyteteve botërore, duket sikur Zebrating i ka dhënë këtij lloji të artit dimension të ri, ngjyrat dhe format…

Fama e këtij çifti tashmë ka marrë dhenë, dhe ata kanë krijuar vepra të bukura edhe në qytete tjera të botës.

Se për çfarë lloji të artit bëhet fjalë, shikojeni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

Zebrating1 Zebrating2 Zebrating11 Zebrating12 Zebrating5 Zebrating6 Zebrating3 Zebrating4 Zebrating7 Zebrating13 Zebrating16 Zebrating15 Zebrating17 Zebrating9 Zebrating10 Zebrating19

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply