20 dizajne fustanesh të inspiruar nga natyra

A jeni pyetur ndonjëherë se ku e gjejnë inspirimin dizajnerët e modës dhe stilistët? Përgjigjja është fare e thjeshtë – nga Nëna Natyrë. Të paktën, kështu pretendon artistja Liliya Hudyakova.

Hudyakova, në kuadër të projektit të saj, “Moda dhe Natyra”, ka përzgjedhur 20 dizajne të mrekullueshme të fustaneve, të cilat i ka krahasuar me imazhet nga natyra – dhe ngjashmëria është mahnitëse.

Fustanet duken sikur janë bërë sipas skicave nga natyra. Për më shumë shikojeni foto-galerinë krahasuese, të prezantuar nga artpeople. /NGJYRA.COM/

fustane natyre1 fustane natyre2 fustane natyre3 fustane natyre4 fustane natyre5 fustane natyre6 fustane natyre7 fustane natyre8 fustane natyre9 fustane natyre10 fustane natyre11 fustane natyre12 fustane natyre13 fustane natyre14 fustane natyre15 fustane natyre16 fustane natyre17 fustane natyre18 fustane natyre19 fustane natyre20

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply