25 armë më të njohura të kinematografisë

Karakteret ikonike të kinematografisë çdoherë identifikohen me armën e tyre. Kush do të ishte James Bond pa pistoletën e tij me silenciator, apo Han Sol pa armën e tij shpërthyese?

Artisti Federico Mauro ka bërë një punë të mrekullueshme. Ai ka krijuar një fotogaleri  të armëve më të famshme që janë përdorur në filmat e famshëm.

Mauro i sjellë këto armë në plan të parë, në sfond të pastër – ndërsa ka përzgjedhur me kujdes filmat që kanë shënuar sukses të jashtëzakonshëm kinematografik, që nga “Army of Darkness”  deri të “Men In Black”.

T’ishohim nga afër se si duken armët e kryepersonazheve të këtyre filmave.  /NGJYRA.COM/

Arma e Jack Sparrowit – “Pirates of the Caribbean”

arma filmi 00001

Armët e Bonniet dhe Clydet – “Bonnie and Clyde”

arma filmi 00002

Arma e James Bondit  – filmat për agjentin “007”

arma filmi 00003

The Phaser – “Stark Trek”

arma filmi 00004

Arma e Terminatorit – “The Terminator”

arma filmi 00005

Arma e Harry Callaghanit – “Dirty Harry”

arma filmi 00006

Arma e Han Solos – “Star Wars”

arma filmi 00007

Arma e Ellen Ripleyt – “Aliens”

arma filmi 00008

Arma e Scaramangas – “The Man With The Golden Gun”

arma filmi 00009

Arma e Rick Deckardit – “Blade Runner”

arma filmi 00010

Arma e Léonit – “The Professional”

arma filmi 00011

Arma e Robocopit – “Robocop”

arma filmi 00012

Arma e Ash Williamsit – “Army of Darkness”

arma filmi 00013

Armët e Vincent Vegas dhe Jules Winnfieldit – “Pulp Fiction”

arma filmi 00014

Arma pakoja e protoneve – “Ghostbusters”

arma filmi 00015

Arma e Agjentit K – “Men In Black”

arma filmi 00016

Arma e gjykatësit Dredd – “Judge Dredd”

arma filmi 00017

Arma e fshehur në kitare e El Mariachit – “Desperado”

arma filmi 00018

Arma e Cherry Darlingut – “Planet Terror”

arma filmi 00019

Arma e Hellboyt – “Hellboy”

arma filmi 00020

Arma e alienëve – “District 9”

arma filmi 00021

Arma-bombolë e Anton Chigurhit – “No Country For Old Men”

arma filmi 00022

Arma e Rick Grimesit – “The Walking Dead”

arma filmi 00023

Arma e Ted Pikulit – “ExistenZ”

arma filmi 00024

Arma e Joan Jettit – “The Runaways”

arma filmi 00025

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply