9 mënyra për të shndërruar një kravatë në një nyjë mahnitëse!

James Bond zakonisht nuk kishte besim tek njerëzit që e lidhnin kravatën me nyjë Windsor. Për të, kjo nyjë ishte shumë simetrike, gjë që tregon kotësinë dhe egoizmin.

E pra, sot, kemi për ta bërë Bondin që të flas me vete, sepse ekzistojnë disa nyje të bukura dhe të ndërlikuara të kravatës, për lidhjen e të cilave kërkohet  zhdërvjelltësi dhe durim.

Nëse Bondit  nuk i ka pëlqyer nyja Windsors, imagjinojeni se çfarë ai kishte për të thënë për nyjën  Eldredge!

Megjithëkëtë ju mos keni frikë, sepse ka edhe nyje tepër të thjeshta dhe funksionale të kravatës siç është ajo Pratt. /NGJYRA.COM/

1. The Eldredge

2. The Trinity

3. The Cape

4. The Four in a Hand

5. The Merovingian apo Ediety

6. The Onassis

7. The (Enormous) Balthus

8. The Cross

9. The Pratt 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply