Bëhuni zot i seksit!

Po ju zbulojmë disa veprime të magjishme orgazmike, falë të të cilave do të dukeni si yje.

Frenulumi teknik është vendi i lidhjes së lëkurës me indet. Meshkujt kanë një në kokë të penisit, ndërsa femrat në majë të vulvës.

Femrat në atë pjesë më së miri do të kënaqen me pjesën e poshtme të gjuhës dhe me shpejtësinë e lëvizjes andej-këndej. Gjuha juaj le të jetë e lakuar ashtu që t’i afrohet pjesës së epërme.

cifti dom2

Me cilën pjesë të jashtme të bëhet lëpirja?

Tek lëvizjet e orientuara lart përdorni pjesën e sipërme të gjuhës, ndërkaq tek lëvizjet e orientuara poshtë përdorni  të poshtmen.

Abëcëja

Kjo teknikë është bërë njëra ndër më të njohurat falë komikut të ndjerë Sam Kinison. Kur dëshironi të ndërroni lëvizjet e gjuhës, shkruani me të germat e a b c. Për t’u bërë gjërat më interesante, rrisni shkronjat apo “shkruani” në kursiv.

Thithja

Gjatë thithjes shumica e femrave vërtet kënaqen. Luteni të thithë gishtin tuaj dhe t’ju tregojë se cila mënyrë e thithjes i pëlqen.

Kepi i diamantit

Thithjani klitorisin dhe me maje gjuhe mbajeni në gojë dhe krijoni efektin e fshikjes.

Picasso

Me gjuhë përshkoni gjuhën mbi tërë trupin e saj, duke filluar nga klitorisi. Nëse pas kësaj e puthni, mund t’i tregoni se e çfarë shijeje është. /NGJYRA.COM/

young couple in bed

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply