Cila është e vërteta për kancerin

Industria e kancerit vazhdon të na tregojë gënjeshtra edhe pas gënjeshtrës për sigurinë e tretmanëve toksikë dhe helmeve që ndërlidhen me kimioterapinë, rrezatimin dhe operacionet.

Pak doktorë dhe shkencëtarë do të vendosin në pikëpyetje reputacionin e tyre në vijë me këtë praktikë të pandershme që po bëhet deri me tani.

Para se të pajtoheni me mjekun që e keni këtë sëmundje, e cila “pret, djeg dhe të helmon”, si ju apo ndonjë i afër i juaj – është mirë që ta shikoni këtë dokumentar.  /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply