Femra, kot mundoheni – meshkujt nuk i vërejnë këto gjëra!

Femrat janë detajiste të papërmirësueshme, por kjo gjë nuk mund të thuhet edhe për gjininë mashkullore. Në vijim ju sjellim pesë gjëra “femërore” që meshkujt vështirë i vërejnë…

1. Një detaj i modës

Për shumicën e meshkujve të gjitha çantat duken njësoj, ndërsa kur bëhet fjalë për këpucët, ata vërejnë vetëm lartësinë e takeve.

2. Modeli i flokëve

Mos prisni që një mashkull do të vërejë që floktari ua ka shkurtuar flokët 2.5 cm në vend të 2 cm sa keni kërkuar prej tij.

grimi-femra-001

3. Grimi

Kur bëhet fjalë për grimin, meshkujt janë të zotë të vërejnë vetëm faktin nëse e keni vënë apo nuk keni vënë atë, dhe këtu përfundon e gjitha. Në fakt, nuk ju intereson më shumë.

4. Celuliti

Edhe pse mund të preokupoheni tejmase për atë shtresën e portokalltë në lëkurën tuaj, meshkujt nuk e shohin atë si problem. Sidomos jo në shtrat.

5. Dekorimi i dhomës

Shumica e meshkujve as që do të vërejnë nëse keni vendosur ndonjë dekor të ri në dhomën tuaj. Kështu që, sapo të futet në dhomë më lehtë e keni nëse gishtin tregues e drejtoni drejt dekorit. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply