Hoxhë Irfani

Hoxha nga Prizreni, Irfan Salihu i cili pati deklaruar se gjatë viti 1445 Kosova popullohej me vetëm një përqind shqiptarë është përjashtuar përfundimisht nga BIK-u. Një vendim i tillë është marrë nga gjysma e javës së kaluar dhe vlen për një vit, raporton GE.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply