Mësimdhënësit

Ministria e Arsimit ka shpërndarë në të gjitha drejtoritë komunale kontratat e përhershme në bazë të udhëzimit administrativ dhe të gjithë mësimdhënësit e arsimit parauniversitar janë pajisur me kontrata të përhershme që është një nga kërkesat kryesore të kontratës kolektive.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply