Një apartament model i ekstravagancës

Apartamentin që do t’ua prezantojmë në vijim ndodhet në Zelenograd afër Moskës, i dizajnuar nga arkitektja Alexandra Fedorova.

I dizajnuar me stil modern, ndërsa i mobiluar në mënyrë ekstravagante, qëndrimi në këtë apartament me një sipërfaqe prej 200 metrash katror ofron luks të paparë.

modern inter4

Edhe pse dominojnë ngjyra e bardhë dhe e zezë, arkitektja ka ndërhyrë edhe me tone tjera për ta “zbutur” kontrastin.

Në qëndrim ditor ka përdorur ngjyrën kafe, ndërsa në dhomën e fëmijëve ngjyrën e ullirit dhe të verdhën.

Ky është një apartament që nuk do shumë fjalë, andaj përjetojeni bukurinë e tij përmes fotove në vijim. /NGJYRA.COM/

modern inter2 modern inter3 modern inter7 modern inter9 modern inter10 modern inter11 modern inter5 modern inter6 modern inter8 modern inter12 modern inter13 modern inter14 modern inter15 modern inter16

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply