Një shtëpi luksoze nga qelqi

Një arkitekt amerikan me famë botërore – i njohur për dizajn modern dhe vizionar – e ka realizuar projektin e quajtur ‘Glass Pavilion’, një shtëpi luksoze që posedon hapësirë prej 1.300 metrash katrorë.

Arkitekti Steve Hermann e ka realizuar punën e tij me sukses, ndërsa brenda shtëpisë vërehen dhe muret prej qelqi – që janë pjesë e arkitekturës moderne që ai e shfrytëzon.

Shtepia nga qelqi3

Brenda shtëpisë ekziston intimiteti i plotë – ndërkaq, muret prej qelqi mundësojnë bashkëjetesën me natyrën.

Pos shtëpisë, Herman është marrë edhe me dizajnimin e një pjese të mobilieve si dhe të rrethojës në kopsht.

Shtepia nga qelqi20

Shtëpia shtrihet në 1300 m2, ka pesë dhoma të gjumit, pesë banja, një kuzhinë të madhe, një bodrum verërash, një mini-galeri arti, ku është vendosur edhe koleksioni i veturave. /NGJYRA.COM/

Shtepia nga qelqi27 Shtepia nga qelqi23 Shtepia nga qelqi18 Shtepia nga qelqi17 Shtepia nga qelqi24 Shtepia nga qelqi26 Shtepia nga qelqi14 Shtepia nga qelqi16 Shtepia nga qelqi15 Shtepia nga qelqi21 Shtepia nga qelqi22 Shtepia nga qelqi30 Shtepia nga qelqi29 Shtepia nga qelqi11 Shtepia nga qelqi12 Shtepia nga qelqi13 Shtepia nga qelqi10 Shtepia nga qelqi25 Shtepia nga qelqi19 Shtepia nga qelqi9 Shtepia nga qelqi8 Shtepia nga qelqi7 Shtepia nga qelqi6 Shtepia nga qelqi5 Shtepia nga qelqi4 Shtepia nga qelqi1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply