Opozita

Opozita në Shqipëri do të rikthehet në Kuvend në seancën e fundit parlamentare më 24 dhjetor, duke i dhënë fund kështu bojkotit prej mëse 5 muajsh. Tashmë shefi demokrat, Lulzim Basha, ka pranuar ndërmjetësimin e përfaqësuesve të Parlamentit Evropian Knut Fleckenstein dhe Eduard Kukan.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply