Përditshmëria kubaneze, një album i mahnitshëm

Jeroen Nieuwhuis jeton dhe punon në Holandë. Ai ka filluar të merret me fotografi qysh në moshën 11-vjeçare, kur për ditëlindje kishte marrë një foto-aparat.

Me kalimin e viteve, ai filloi të bënte portete të shokëve, të cilat i postonte në internet, ku dhe fitoi famë për stilin e krijuar. Sot ndërkaq, fotografitë e tij vlerësohen jashtëzakonisht shumë, sidomos stili i tij.

Së fundi, Jeroen ishte në Kubë, ku ka realizuar një projekt, që për kryepersonazhe kishte banorët e Havanës. Fotografitë e mahnitshme të tij, portretizojnë jetën e njerëzve të zakonshëm të Kubës. /NGJYRA.COM/

kuba buba 000002 kuba buba 000004 kuba buba 000006 kuba buba 000005 kuba buba 000001 kuba buba 000008 kuba buba 000010 kuba buba 000011 kuba buba 000009 kuba buba 000012 kuba buba 000013

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply